ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΠΟΣΥΜΠΛΕΞΗΣ

Το απόλυτο προϊόν που παρέχει άψογη αποσύμπλεξη σε κάθε δάπεδο προλαμβάνοντας την δημιουργία ρωγμών μεταξύ των πλακιδίων.

Το καινοτόμο προϊόν CRACK PROTECT της BAÜCER είναι ένα φύλλο από πολυαιθυλένιο με λακκώδη δομή και επένδυση και από τις δύο πλευρές με γεωύφασμα ινών πολυπροπυλενίου για μέγιστη μηχανική και συγκολλητική αγκύστρωση και από τις δύο πλευρές. Προλαμβάνει ρωγμές και αποκολλήσεις (φουσκώματα) των πλακιδίων, απομονώνοντας το υπόστρωμα από τα πλακίδια, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για την άρτια δόμηση κάθε δαπέδου, καθώς οι δυνάμεις που αναπτύσσονται εσωτερικά μεταξύ τους εκτονώνονται στην μεμβράνη και έτσι απορροφάται η συστολοδιαστολή επιτρέποντας τα υλικά να αναπνέουν και να ενεργούν ανεξάρτητα το καθένα. Παράλληλα προσφέρει υγρομόνωση και ηχομόνωση. Απαραίτητο για την ενδοδαπέδια θέρμανση. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κτιρίων.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Έχει επιστημονικά παρατηρηθεί πως η τεχνική συγκόλληση διαφορετικών υλικών δόμησης χωρίς το απαραίτητο ενδιάμεσο στρώμα αποσύμπλεξης, εμποδίζει τη φυσική συστολή και διαστολή των υλικών, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται εσωτερικά το υπόστρωμα τσιμεντοκονίας και τα πλακίδια να διαλύονται με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Η ΛΥΣΗ
Το καινοτόμο προϊόν CRACK PROTECT της BAÜCER  προλαμβάνει την καταστροφή των πλακιδίων, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον
για την άρτια δόμηση κάθε δαπέδου, καθώς εξισορροπεί τις δυνάμεις
που αναπτύσσονται εσωτερικά μεταξύ διαφορετικών υλικών και προλαμβάνει την δημιουργία ρωγμών.

Προλαμβάνει τις ρωγμές ή τα ραγίσματα που μπορεί να προκληθούν στο δάπεδο από τις συστολοδιαστολές του υποστρώματος.

Η λακκώδης μεμβράνη εξαερίζει το υπόστρωμα και εξισορροπεί την τάση ατμών. Η επιφάνεια γεωυφάσματος (fleece) απορροφά γρήγορα την κόλλα πλακιδίων και δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στο υπόστρωμα και στο πάτωμα με τα πλακίδια.
Το υλικό είναι επίσης ελαστικό και εξαιρετικά μονωτικό στην υγρασία.

GR